HTML

Civil pálya

Friss topikok

  • dokineni: Arra gondolt, hogy elevenségükben felérnek 5 lánnyal. Mi a francnak ezen megsértődni?! Frusztrált ... (2014.02.22. 12:37) HARRACH PÉTER MATEMATIKÁJA
  • seahawks: nyírő egy mocskos fasiszta volt, nem igaz magyar. (2012.05.31. 10:32) KÖVÉR LÁSZLÓ OLVAS
  • : @egyenlítő: Jajj, hát ez az, mint a fentebbijeimből is kitűnik, épp ezt nem értem én se ... ;) (2012.05.14. 16:23) A SZÉKHELYI ÜGY IGAZI TÉTJE
  • Éhes_ló: Ezek is eszkimók, vagy ufók itt: www.beol.hu/bekes/kek-hirek-bulvar/szokni-probalt-a-targyalasrol-... (2012.05.09. 22:47) JUHÁSZ OSZKÁR POLGÁRHÁBORÚJA
  • pocaklakó minimanó: @CREATOR: Nem kell letagadnod. Azt írsz, amit akarsz, én meg azt hiszek el belőle, amit akarok. ... (2012.03.18. 22:40) FÉKTELENÜL

FÉKTELENÜL

2012.03.16. 18:43 Syllabux

Mozgalmas hónapunk volt. Először a Szolidaritás roppant meg – a múlt szombati tüntetésen alig 5-10 000 ember jelent meg a beígért 140 000 helyett. Röviddel ezután a Milla verte sikeresen padlóra magát, bár ők egyelőre még a lejtő tetején állnak. De a kormány hazai hívei is kifulladóban vannak, a mostani békemenet közel sem sikeredett olyan ütősre, mint a legutóbbi. Ugyanakkor Orbán Viktor változatlan tempóban száguld, és a 15-i tüntetés végre egyértelműen megmutatta a célt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

(A kép lelőhelye: http://www.hirado.hu/Hirek/2009/08/17/07/Orban_Viktor_tul_a_csucson_.aspx

Orbán Viktornak nincs alternatívája

Bármilyen kínos is a nyugati típusú jogállam hívei számára, a jelenlegi parlamenten kívül és belül mozgolódó politikai erők mindegyike az orbánizmus higított vagy töményebb formáját kínálja. Az adófizetőkön kívül senki sem érdekelt a fékek és ellensúlyok rendszerének megteremtésében, se a politikusok javadalmazásának szabályozásában.

Ha az LMP ez utóbbi kérdésben akarna népszavazást – akár úgy, hogy a politikusok ne kereshessenek többet, mint a saját szakmájukban, akár úgy, hogy rájuk is a közalkalmazotti bértábla vonatkozzon – sokkal hitelesebb lenne a mostani kezdeményezése. Viszont a Fidesz 2008-as taktikájának követésével csupán protest-szavazási kísérletté silányították saját megmozdulásukat.

(A kép lelőhelye: http://index.hu/belfold/2012/03/13/hallgatassal_utne_agyon_a_fidesz_az_lmp-s_nepszavazast/)

Még mindig ott tartunk, hogy az egyes személyek iránti ellenszenv, és nem egy élhető rendszer iránti igény hajtja az embereket a szavazófülkébe. Amíg a Fidesz karaktergyilkos csapata biztosítani tudja, hogy ne Orbán Viktor legyen a leggyűlöltebb arc, a miniszterelnöknek nincs mitől tartania.

Vonzások és választások

Leginkább talán a Milla vergődésén látszik, milyen reménytelen a helyzet. A szórakoztatóipari szakemberekből, látványértelmiségiekből összeállt csapat először pár jól eltalált szlogennel és eladható arccal próbálkozott. Amikor nem jött be, megpróbálták elérni, hogy valakik összerakjanak nekik egy ütős politikai programot – nem tudták, hogy az ilyesmit nem a fecskék hordják össze.

Ezt követően visszatértek a saját terepükre, és meghirdették az alternatív köztársasági elnökválasztást, ami feketén-fehéren megmutatta, ugyanúgy építkeznek, mint hajdanán a Fidesz. Adott a beavatottak szűk köre, akik megpróbálnak maguk mögé tömeget verbuválni, csak mögéjük nem lökött milliókat a történelem, és magukat átmenteni kívánó pártállami potentátok keze.

Az egyszeri polgárnak azonban mindegy, hogyan hívják a miniszterelnököt. Nem a politikusok személye, hanem a politikai berendezkedés rendszere számít. Már megint jelszavakat és személyi garanciákat kínálnak intézményi garanciák helyett. Ebből fakad a szavazók apátiája.


 (A kép lelőhelye: http://szartoriusz.blogter.hu/451147/szentcsalad)

Játék határok nélkül

Orbánnak nem kell aggódnia a belföldi riválisai miatt. A 15-i megmozdulás nem a hazai közönségnek szólt. A lengyel és litván importtüntetők jelzik, hogy a miniszterelnök Magyarország után az EU-t is a saját homokozójává akarja formálni. A tegnapi beszéd jól illeszkedik abba a sorba, ami a pápánál tett családi látogatással kezdődött, az EU-s zászlók kiretusálásával folytatódott, és a szabadságharc meghirdetésével vált egyértelművé. Orbán EU képe egész más, mint az Unió meghatározó politikusaié. Egy kereszténységen alapuló, konzervatív, markáns nemzetállamokból álló szövetséget képzel el, ahol egy hozzá hasonló politikus sikeresen keresztülviheti az akaratát. Tegyük hozzá: német és francia pénzen.

Orbán szokása szerint a változások veszteseiből álló tömeget verbuvál maga mögé. Ugyan nincs sok esélye, de ha sikerül a folyamatos lázongás állapotában tartani a perifériát, jelentősen javulnak a tárgyalási pozíciói.

A tegnapi beszédet külföldön sokkal jobban értették, mint itthon. Persze kérdés, talál-e elegendő támogatót magának. Szokása szerint kockázatos játékba kezdett, hiszen  EU-s tárgyalópartnerei csak addig kötelesek egyenlő félnek tekinteni, amíg bent vagyunk az unióban.

Ha leszakadunk, onnantól az erősebb kutya diktál, és az biztosan nem mi leszünk.

(Foto: MTI)

170 komment · 6 trackback

Címkék: orbán fidesz eu március 15 milla szolidaritás lmp békemenet

A bejegyzés trackback címe:

https://civilpalya.blog.hu/api/trackback/id/tr154320767

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: A diktátor beszéde 2012.03.17. 10:10:32

Kedves Naplóm!Ezt nem bírom tovább. Félek. Hazámban fasiszta diktatúra van. Hiába próbálnak minket felszabadítani Európa demokratái, mert a Vezér és az ő agymosott hívei ezt nem hagyják. Rajtunk már Dani sem segíthet. Úgy érzem, eljött az idő, hogy nap...

Trackback: Mocsár Zombik Vagyunk! 2012.03.17. 07:43:56

Videónk témája és szereplői kitaláltak. A videóban csúnya szavak hangzanak el. Megtekintését semmilyen korosztálynak nem ajánljuk. (South Park)

Trackback: Diszlájkoltam Orbán Viktort 2012.03.17. 06:11:51

Két nagy tömeg uralta március 15-ét? A fenét kettő, hanem három, és a legnagyobb azoké, akik egyik oldalból sem kérnek. Ők a távolmaradásukkal demonstráltak.2011 februárjában még megpróbáltam párbeszédet kiépíteni a két oldal között, de mára már tele a...

Trackback: József Attila-díj 2012: Szőcs mesterben nincs szégyenérzet 2012.03.16. 22:32:38

Idén hatvankettedik alkalommal adták át a József Attila-díjat, ami hosszú ideje a legrangosabb állami irodalmi díjnak számít itthon. Szakmai értékét korábban leginkább az adta, hogy, bár állami díj, a díjazottak személyéről nem politikai funk...

Trackback: József Attila-díj 2012: Szőcs mesterben nincs szégyenérzet 2012.03.16. 22:31:54

Idén hatvankettedik alkalommal adták át a József Attila-díjat, ami hosszú ideje a legrangosabb állami irodalmi díjnak számít itthon. Szakmai értékét korábban leginkább az adta, hogy, bár állami díj, a díjazottak személyéről nem politikai funk...

Trackback: József Attila-díj 2012: Szőcs mesterben nincs szégyenérzet 2012.03.16. 22:31:31

Idén hatvankettedik alkalommal adták át a József Attila-díjat, ami hosszú ideje a legrangosabb állami irodalmi díjnak számít itthon. Szakmai értékét korábban leginkább az adta, hogy, bár állami díj, a díjazottak személyéről nem politikai funk...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sárkányfő 2012.03.17. 09:59:36

@Blogger Géza: úgy hogy
1. rosszul vagy informálva
2. a gondolkodást sem erőlteted.

ha szerinted a 0,5% az egyharmad, akkor te magad mondsz ellent saját magadnak, hiszen a 0,5 az 1,5 egyharmada, tehát már pusztán formál-logikailag sem lehet igaza saját a 99%-od.

meg az se ártana tudni a nagy észosztásban (persze beszélhetek én neked...) hogy csak a kohéziós alap részleges befagyasztásáról van szó, nem az összesről...

és mint említettem a közvetlen lóvé csak a kisebb, jóval kisebb része a dolognak, de azt már végképp nem várhatom el hogy közvetett összefüggésekben gondolkodj. EU nélkül összeomlana az ország, ezt kéne érteni.

sárkányfő 2012.03.17. 10:03:49

@Blogger Géza: épp most derült ki hogy még az se tudod mennyi pénz jön közvetlenül az EU-ból, azt se érted hogyan integrálódott az ország és gazdaság az eu-ba. akkor könyörgöm, most miért írsz le újból ekkora butaságokat?
hol hivatkozik az IMf a nyugdíjakra könyörgöm?
meg tudod különböztetni az IMF-et az EU-tól?
a törvény előtti egyenlőség és jogbiztonság amúgy szerinted eu-s érdek vagy magyar érdek?
ennek szétkúrása magyar érdek vagy fideszes érdek?
az eu szándékos provokálása piti ügyekben magyar érdek vagy fidesz érdek?

gondolkodj már könyörgöm...

_Ne feledd 2012.03.17. 10:04:14

@M_R: Szálasit, Rákosit, Sztálint senki se választotta meg, hanem katonai megszállás keretében sikerült őket hatalomra juttatni. Bár Sztálin nem tudom, hogy jön ide, feltehetően a poszter úgy hiszi, hogy talán ő is magyar elnök/miniszterelnök volt... :) Vicces, amikor egy szocialista kormány által levezényelt, demokratikus választáson hatalomra jutott embert valaki őrült diktátornak nevez :P Javaslom egy időgép használatát, élj pár hetet a Rákosi-érában, vagy Szálasiék alatt, aztán majd mondd meg, hogy ez mennyiben hasonlít a jelenlegi viszonyokra :)

Nem mintha nem kritizálnám eleget a kormányt, de ennek az "őrült diktátorozásnak" semmi értelme. Mindig az félti a legjobban a demokráciát, akinek semmiféle társadalmi támogatottsága nincs, és szeretne 5%-os választási eredménnyel abszolút többséget szerezni. Szóban a demokráciát féltve vette át az uralmat egykor Lenin, Hitler és persze Rákosi is. Valami miatt pedig Gyurcsány Ferenc is nagyon-nagyon félti a demokráciát.

Csak kíváncsi vagyok, hogy egy "valódi diktatúrában", mint amilyen a fent nevezett "kiválóságok" idején működött Magyarországon, ki lehetett-e volna menni az Erzsébet hídra pár tízezer embernek és a legválogatottabb szitkokat szórni a fennálló hatalomra. Szerintem nem. Sőt, ezt Gyurcsány miniszterelnöksége idején sem lehetett megtenni. Most meg igen. Akkor hogyan is állunk a demokráciával?!

Putyilov gyári melós 2012.03.17. 10:07:29

"Ugyan nincs sok esélye, de ha sikerül a folyamatos lázongás állapotában tartani a perifériát, jelentősen javulnak a tárgyalási pozíciói."

Az unorthodox, leánykori nevén kommunista ideológia exportja nem jött be hosszú távon se Leninnek, se Maónak, se Che Guevarának.
Orbán hiába akar magyar közpénzekből Lengyelországban polgári karikákat(kommunista sejteket) létrehozni, nem lesz több sikere, mint kommunista elődeinek.

No innen folytathatja tovább a blogíró "civil" sztálinista.

nu pagagyí 2012.03.17. 10:11:53

@Kalmár: Például úgy, hogy csak az általuk kijelölt egyházra költenek közpénzt, a hittant becsempészik az állami oktatás falai közé. A legfőbb vallási tétel, melyet a pízért hirdetni kell, hogy Orbán a nemzetet testesíti meg, akkor is a nemzet fingik, ha igaziből ő.

miro1 2012.03.17. 10:12:52

@Prussia: Tudod vannak aki átélték, hogyan alkotott a kommunizmus, a vallást üldözte (jelenleg az EU is... ) az alkotmányt a Szovjetunió ránk erőszakolta(ugye most is ez akarja tenni az EU), és mégsorolhatna

Putyilov gyári melós 2012.03.17. 10:12:53

@Blogger Géza:

Putyin elvtárs és az Eurázsiai Úniója szeretettel várja a 20 éve elbitangolt báránykáit!
Munkásőrök, párttagkönyves kommunisták, besúgók, ügynökök előnyben!

"Egy moszkvai konferencián elhangzott, hogy Magyarország is azon, az orosz gazdasági érdekekkel lojális országok közé tartozik, amelyek csatlakozhatnának a Putyin tervezte Eurázsiai Unióhoz.
Magyarország és Bulgária is azon országok közé tartozik, amelyeket meghívnak a Vlagyimir Putyin orosz miniszterelnök kezdeményezte Eurázsiai Unióba - nyilatkozták orosz politikusok és politológusok. Az új, gazdasági unió tervét Putyin októberben, az Ivesztyija című lapban fejtette ki. Ez a szervezet az Oroszország, Belarusz és Kazahsztán alkotta Közös Gazdasági Térségen alapulna, amely január 1 óta működik. Dmitrij Medvegyev államfő a napokban úgy nyilatkozott: nem kell különösebben sietni a szervezet létrehozásával, de 2015-re meg kellene alakítani."
www.napi.hu/nemzetkozi_gazdasag/magyarorszag_putyin_uniojahoz_csatlakozik.502445.html

nu pagagyí 2012.03.17. 10:14:34

@_Ne feledd: Majd meglátjuk, gyújtogatni lehet-e?

miro1 2012.03.17. 10:15:27

@nu pagagyí: államiban nem kötelező a hittan

Putyilov gyári melós 2012.03.17. 10:15:58

@miro1:
Csak épp a valóság ezzel szemben az, hogy Orbán Viktor a saját Mosléktákolmányát erőltette, kényszerített rá a magyar népre!

Megerősítő népszavazás híján Orbán Mosléktákolmánya OKTROJÁLT ALKOTMÁNY!

miro1 2012.03.17. 10:17:14

@Putyilov gyári melós: legfeljebb neked, azt se tudnád megmondani mi a bajod vele

sárkányfő 2012.03.17. 10:21:34

@miro1: az a baj vele, hogy fideszes, nem pedig nemzeti.

Orbán 300 ft-ról népszavazást tartat, de az alkotmányról, na arról nem...

Putyilov gyári melós 2012.03.17. 10:22:03

@miro1:
Aha,és az EU keresztény konzervjai egy maoistát tesznek meg főgórévá.

Orbán KISZ titkár, Ifjú Gárda parancsnok volt, a Fidesz mára a kommunisták, besúgók, ügynökök gyűjtőhelye,az unorthodox ideológia valójában ugyanolyan nacionálkommunista ideológia, mint amivel Ceausescu, Milosevic, Fidel Castro vagy épp a koreai Kim család hülyíti a jónépet!

Putyilov gyári melós 2012.03.17. 10:28:43

@miro1:
Az, hogy az egész egy moslékosdézsában összekevert hazugsághalmaz!

Pl. Alkotmányszinten lemond a függetlenségről, mivel Orbán hülyíti az idiótáit!

Magyarország Alaptörvénye

Alapvetés

E) cikk
(1) Magyarország az európai népek szabadságának, jólétének és biztonságának kiteljesedése érdekében közremûködik
az európai egység megteremtésében.
(2) Magyarország az Európai Unióban tagállamként való részvétele érdekében nemzetközi szerzõdés alapján – az alapító
szerzõdésekbõl fakadó jogok gyakorlásához és kötelezettségek teljesítéséhez szükséges mértékig – az Alaptörvénybõl
eredõ egyes hatásköreit a többi tagállammal közösen, az Európai Unió intézményei útján gyakorolhatja.
(3) Az Európai Unió joga – a (2) bekezdés keretei között – megállapíthat általánosan kötelezõ magatartási szabályt.
(4) A (2) bekezdés szerinti nemzetközi szerzõdés kötelezõ hatályának elismerésére adott felhatalmazáshoz az
országgyûlési képviselõk kétharmadának szavazata szükséges.

http://www.kormany.hu/download/0/d9/30000/Alaptörvény.pdf

Aztán hosszan lehetne sorolni a benne levő hazugságokat.

sterimar 2012.03.17. 10:48:31

@_Ne feledd: Gyurcsány idejében akkora demokrácia volt, hogy kilőtték a szemedet ha tüntetni mertél.

sterimar 2012.03.17. 10:52:05

@miro1: Azért ezt ugye nem gondolod komolyan. Hol üldözi az Eu a vallást?

sterimar 2012.03.17. 10:54:13

@Putyilov gyári melós: Miért az előző alkotmányt megerősítette népszavazás?
Szerintem húzz vissza a gyárba melózni, ahhoz talán van elég eszed.

CREATOR 2012.03.17. 11:06:57

@is: pedig igaza van. Az hogy pár fizetett senkit a név érdekel mert azért fizettek nekik az semmit nem jelent.
@miro1: Ha az EU üldözi a vallást akkor áldásom, sőt támogatásom mert egy agybutítás az egész szar, de sajnos el kell mondanom nem üldözi semennyire.

CREATOR 2012.03.17. 11:11:18

@csusz: Jól leírted a gondot.

Ez a szánalmas nép nem tud előre tekinteni de még a jelenben sem élni.

Mindig mást okol a saját faszságai miatt (igen képzeljétek Trianon se más hibája volt CSAK A MIÉNK!). Mindig az a szar ami volt és az lesz jó ami lesz de sosem lesz jó.

Igen a szar magyar népre értem.

CREATOR 2012.03.17. 11:14:05

@pocaklakó minimanó: Az hogy keresztény. Mindenki tartsa meg a saját elmebetegségét OTTHONRA. Ha odajönne hozzám egy csuhás hogy legyek keresztény mert az EU-ban ez a király azonnal félholtra verném. Mint minden egyéb vallásbuzi ingyenélő senkit.

prof. DR. Igaz Magyar doctor professor 2012.03.17. 11:25:23

Mit keres egy hitetlen református a katolikusok pápájánál? ( Orbán apuka békésen fojtogatja a legkisebb lányát a képen.)

Mi a baj a millával meg a többiekkel?

Hogy másfél év alatt nem termeltek ki egy újabb orbánviktort?

Megakisfszom nem kéne?
Egy nem elég a "bölcs vezérből"?
Váltsuk le egy másik hitvány gazemberrel?
Legyen kit imádni, ha az egyik lebőgött?

Blogger Géza 2012.03.17. 11:28:28

@sárkányfő: Ismered azt a szót, hogy kerekítés? :) Engedelmeddel, a 98,5%-ot felkerekítettem 99%-ra.. De ennél elegánsabban is elismerhetted volna, hogy igazam van. :)

Már miért omlana össze az ország? Eddig egy ország omlott össze (pénzügyileg) Európában az utóbbi időben, és hogy hogy nem, az pont egy EU-s ország volt (Görögország). És akik még a szakadék szélén táncoltak vagy táncolnak (Írország, Olaszország, Portugália, Spanyolország), azok is mind EU-országok. Az EU-n kívüliek köszönik szépen, megvannak...

Blogger Géza 2012.03.17. 11:35:19

@sárkányfő: Te szemmel láthatóan nem sokat értesz a világból és az összefüggéseiből. De minek ezt hirdetni?

Az IMF addig nem akarja megkezdeni az érdemi tárgyalást, amíg az EU-val nem rendeződik az összes vitás témánk. Ebbe beleértendő a bírák nyugdíjkorhatára is. Kb erről szól sajtó az utóbbi hetekben. Te melyik bolygót figyeled?

Blogger Géza 2012.03.17. 11:40:29

@flippant: Hát ez tényleg marha jó írás, valóban el van hallgatva ezeknek a dolgoknak a java, ha mindez igaz...

Ebből is látszik, hogy karakán kiállással sok mindent el lehet érni. Nem csak a "feküdjünk le bárkinek bármikor bárhogy egy tál lencséért" magatartás lehet sikeres.

sárkányfő 2012.03.17. 11:49:29

@Blogger Géza: butább vagy mint gondoltam...

azt egyáltalán már sikerült felfognod, hogy az ország nem csak a kohéziós alapból kap támogatást? az abszolút alap infókkal rendelkezel legalább? hogy sok száz milliárdot kapunk más alapokból is? és azt fel bírtad már fogni, hogy 1,5, hanem 4,5%-át teszik ki az ország GDP-jének csak a közvetlen támogatások?

és az milyen logika már, hogy ha egy ország még az eu-n belül is csődbe megy, akkor majd kilépve nem menne csődbe? ugye ez nem komoly? azt hiszed minden logika működik visszafelé is? megsózni épp olyan könnyű a levest, mint kiszedni a sót belőle? minek írsz ekkora hülyeségeket?

sárkányfő 2012.03.17. 11:53:16

@Blogger Géza: :D Akkor te magad ismered el, hogy az az EU követelése, okoska... az IMF-nek nem közvetlenül az - irracionális, igazságtalan, magyar érdekek ellen való, az országnak ártó - nyugdíjazással van baja, hanem az van, hogy addig nem támogat, amíg az EU is nem támogat minket, ami egyébként érthető is.

fülesboci 2012.03.17. 11:53:26

@Dr. Mesterlövész: pekked van, téged mán néznek.
nem távcsövön, IP cimen keresztül.
jó távcsövezést.....

Blogger Géza 2012.03.17. 12:24:23

@sárkányfő: Vagyis ezáltal az IMF követelése is, okoska... Lassan tanulsz, de nem vagy reménytelen!

Blogger Géza 2012.03.17. 12:31:40

@sárkányfő: És azt sikerült felfognod, hogy az EU-ból nem csak pénzt kapunk, de fizetünk is be oda? És azt, hogy a megállapított kereteket vagy ki tudjuk használni, vagy nem? (Általában nem 100%-ig) Persze a számok évről vére változnak, de a hivatalos eu info vonalon ez a legfrisebb, amit találtam:

www.euvonal.hu/index.php?op=kerdesvalasz_reszletes&kerdes_valasz_id=292

Vagy is az első 4 évben évente átlagosan kb 900 millió EUR volt a nettó többletünk, és most ugye 495 milliót akarnak zárolni.

Azt sem szabad elfelejteni, hogy ezeket azért nem ingyen kapjuk (kivéve a kohézióst), piacmegnyitás, mezőgazdasági termelés visszafogása stb. az ár.

Mesterlövész 2012.03.17. 12:32:15

@fülesboci: Akkor azt hiszem, nem vagyok egyedül ezzel.

angyalföldi partizán 2012.03.17. 12:33:02

@nakivagyok: szedd össze magad elvtárs,mert már tényleg kezdesz ki lenni.nehogy idő előtt lefőjön a kávé,hisz minden lelkes marxistára szükség lesz a végső összecsapás előtt. na,a lényeg,hogy nyugodj meg,majd vezetheted a balszárnyat a csatában.

Mesterlövész 2012.03.17. 12:33:24

@sterimar: Miért lennék én rosszabb náluk? Nézz rá a pökhendi ábrázatukra. Süt le róluk, hogy mind olyanok, mint a "család feje".

Mesterlövész 2012.03.17. 12:34:54

@Németh András: Miért? Ott vagy valahol? Vagy talán a hívő politizálók nem köcsögök?

Hunor Levente 2012.03.17. 12:36:40

@Kalmár: Magyarázni kell? Szerinted talán Orbán nem forszírozza a mindenek felett állónak hirdetett keresztény vallást? Hogyan? Nincs is olyan megnyilatkozása szinte, hogy ne a kereszténységről prédikálna, már az EP-ben felhívták a figyelmét, hogy létezik pluralizmus. Ha csak ennyi lenne (sokkal több van, a keresztényesített alaptörvénytől kezdve az iskolák átvételéig vannak ám erőszakolások) már akkor is erőszakolás. Nem döntheti el az országnak a világnézetét. Akkor se, ha ő a miniszterelnök.
Ha annyira valótlan és jelentéktelen volna ez az egész, akkor te magyarázd meg, hogy miért nem a buddhizmus vagy a Krisna-tudat az elvárás? Miért kitüntetett a kereszténység? A történelem, a hagyomány nem elég ok, mert már nem a középkorban élünk, és a szocializmus tagadása nem egyenlő a kereszténységgel.
Orbán előtt is erőszakolták mindenkire a kereszténységet például Kölcsey istenes Himnuszával, de Orbán a szolid vallási elnyomásra rátett egy jókora lapáttal. Az egyháztörvény sem véletlenül olyan, amilyen. Nem leszünk gyarmat, ez a hülye szöveg, de közben a Vatikán gyarmata vagyunk már régóta.
De nincs értelme ilyen emberekkel vitatkozni, mint te, a csecsemőkeresztelésre is azt mondják a hozzád hasonlóan gondolkozók, hogy az semmiség.
Mert hogyan erőszakolják? Mi az, ami erőszak? Azt hiszed csak az az erőszak, ha lenyomják a keresztet a torkodon?
Már az is erőszak, ha a hivatalban eléd tolnak egy papírt, amin megelőlegezik neked a keresztnevet.
Te mindent eljelentéktelenítenél, ami vallással kapcsolatos, semmire nem mondanád azt, hogy elnyomás. Előre eldöntötted, hogy nem lehet valóságos. Pedig a csaló egyházak ténykedése és a pártokkal, a kormánnyal való összefonódásuk még neked is látható kellene legyen.

Kamugépezd az egyházakat és a papjaikat! Nincsenek is náluk nagyobb kamugépek. Orbán önkényuralmi állama meg bőkezűen osztogat nekik, és mindenkit terelgetne feléjük.

Hunor Levente 2012.03.17. 12:38:22

@sterimar: Nem diktátor? Csak amikor például Pokorniéaknak önálló véleményük volt, arrogánsan megfenyegetett mindenkit. Egyértelmű, hogy nem tűr ellentmondást.

angyalföldi partizán 2012.03.17. 12:43:22

@CREATOR: keblemre elvtárs!amikor kommentelsz közbe fekvőtámaszozol is? ilyen bivaly erős emberekre van szüksége a Pártnak. sztem te még öreg apácákat is le tudnál birkózni...,kellenek az izomgombócok,sok a burzsuj.

sárkányfő 2012.03.17. 12:53:47

@Blogger Géza:
Áruld már el, miért jó az neked, hogy idióta hülyét csinálsz magadból újra és újra? valamiféle mazochizmus motivál? Természetesen amit írtam, az lehívott és NETTÓ, megérkezett összeg. Erről neked továbbra sincs fogalmad, gőzöd sincs mennyit támogatást kaptunk (ismétlem: lehívott és nettó támogatást) tavaly, és épp ezért azt sem tudod, hogy a befagyasztani szándékolt összeg ennek hanyad része.
De tudod mit? Bizonyítsd be hogy van fogalmad arról, miről beszélsz: tessék, tavaly mennyi támoagtás jött Magyarországra? Tudsz számot írni? És ne viccelj nekem öt éves adatokkal, fris adattal gyere.

A pénzeket valóban nem "ingyen" kapjuk, pályázni kell rá, és alaposan el kell vele számolni, még jó hogy nem zsebbe adják... a piac meg valóban megnyílt, kölcsönösen, ezzel is jól jártunk, a mezőgazdaság meg pláne sokat kap a támohgatásból, eu-s pénzből újult meg a géppark.

komplikato 2012.03.17. 13:01:30

@Blogger Géza: " a maradék EUS-s támogatás (amit aztán döntő többségében EU-s tulajdonban lévő cégek kapnak meg, és szépen haza is utalják ilyen-olyan jogcímeken.)"

Szerinted mennyi idő utánanézni bárkinek aki nem eszik meg minden hülye párt propagandát, hogy ez miért ordas nagy hazugság? Konkrétan meg lehet nézni ki és mire pályázhat. A pályázati pénzek jelentős része soha nem kerül kiosztásra, mert az EU-ba lépés óta olyan jól sikerült kommunikálnia a kormányzatnak emberek felé a dolgot, hogy azt sem tudják lehetne. A pénzt haza utaló cégek népmesei motívuma meg igen vicces pl. egy CBA profitjának svájci cégeihez való utalása után. Minden esetre lakókörnyezetemben kb. 50 méterenként jelzi tábla éppen mit építettek, bővítettek és újítottak fel EU pályázati pénzekből.

CREATOR 2012.03.17. 13:05:44

@angyalföldi partizán: Szokásos buta magyar vagy aki nem tud semmit de a pofája nagy.

komplikato 2012.03.17. 13:07:30

@prof. DR. Igaz Magyar doctor professor: Ez miért meglepő, anno egy ország nézte könnybe lábadt szemekkel, ahogy a katolikus templomokban imádkoznak ... a református Orbánért.

béla a görög (törölt) 2012.03.17. 13:12:04

Hülyeség.
"Orbán Viktornak nincs alternatívája"
Bárki.
"Az egyszeri polgárnak azonban mindegy, hogyan hívják a miniszterelnököt. Nem a politikusok személye, hanem a politikai berendezkedés rendszere számít."
Már, bocs de ez a legnagyobb marhaság!
Orbánt személyét nagyon-nagyon sokan utálják. A politikai berendezkedésről meg annyit, hogy jómagam úgy gondoltam, hogy 2010-tól majd megint jön az 'isten, haza, család' és más marhaságok. Jól van mondon hadd játszanak nekik ez a hepjük, távkapcsolót kitalálták, nem kell ebben részt venni - majd elmegy a 4 év, játszani úgyis csak annyit tudnak amennyi pénzük van
HA ez igaz lett volna akkor nem érdekelt volna Orbán személye. Jön, bohóckodik, távozik.
DE jött a MANYUP államosítás jött az Alkotmánybírósági buli és jött a többi és onnantól kezdve azt figyelem hol akar az állam (személyesen Orbán) kirabolni. ÉS ezért nem mindegy ki a miniszternök személye és ezért lehet bárki alternativája aki tud késsel-villával enni.
Orbán nem tartom politikusnak a Fideszt nem tartom pártnak. Innentől kezdve pedig amit Orbán művel nem tekintem politikának. És nem is kezelem annak. Ebből következően bármilyen formában eladhatatlan!

Blogger Géza 2012.03.17. 13:13:05

@Kompli: Helyes, akkor bizonyítsd be, hogy hazugság. :) Szabad a pálya...

De hogy tényszerűek maradjunk, a legnagyobb pénzeket az építőipar kapta különféle metró-, autópálya meg egyéb építési munkákért, ennek legnagyobb szereplői a kérdéses időszakban.

STRABAG (A)
Hídépítő (FR)
Alterra (FR)
Swietelsky (A)

stb.

Ezek szerinted nem tettek zsebre nagy hasznokat, amiket mendezsmentköltségek meg osztalék formájában nem vittek ki? Hol élsz te, királylány?

Blogger Géza 2012.03.17. 13:18:51

@sárkányfő: Látom, az igazság fáj. :) Nézd, én egy hosszabb időszakot vettem alapul átlagnak, most játszhatnák azt, hogy kiveszem legrosszabb évet és csak azzal jövök, mert te szemmel láthatóan valami ilyesféle stratégiát akarsz elkövetni csak másik oldalról. De nyugodtan próbálkozz, öröm nézi, hogy erőlködsz nulla tudással. :) Legalábbis eddig nulla érdemi forrást tudtál felhozni. :)

Amúgy is ha kilépnénk, akkor a jövőről beszélnénk, és pont most akarják a 2013 utáni időszakra visszafogni a támogatásokat, tehát tényszerűen azt senki nem tudja megmondani, hogy mekkora lenne az a nettó egy új koncepcióban, és a jövőbeli gazdasági környezetben.

angyalföldi partizán 2012.03.17. 13:27:49

@CREATOR: kikérem magamnak, elvtárs.na nem a szeszt, azt csak később.én haladó internacionalista marxista humanista vagyok,a sértésed lepereg rólam,mert én érted haragszom elvtárs,nem rád.legalább mi pufajkások tartsunk össze ezekben a borongós időkben.

komplikato 2012.03.17. 13:41:31

@Blogger Géza: Ne fárassz már, ezek a "kivitelezők", a pénzt nyilván a megrendelő kapja, amennyiben ezek ilyen rossz gonosz cégek, nyilván a megrendelő a hülye és nem az EU.
Amúgy meg jó, hogy pl. egy Vegyépszer a pénzt szétosztja a szegények közt, ezekkel a szemét külföldi cégekkel szemben, mi? Lol.
Mi a halálért kell hagyni 22 éve, hogy összes infrastruktúra építés és javítás hétszeresen legyen körbeszámlázva és többszörösébe kerüljön mint más országokban? Ja mert aktuális politikai elit kap belőle sok zsetont mi? És mit is tett pl. ez ellen a jelen kormány? :D

sárkányfő 2012.03.17. 13:46:24

@Blogger Géza: istenem, netszerte nagyítóval kell keresni akkor seggfejeket, mint te :) kérem az adatot, de persze nem adod, mert nincs semmid...

összegezzük:
dunsztod sincs arról mennyi támogatást kapunk.
arról sincs dunsztod, hogy a támogatások mértéke évről évre folyamatosan nő.
nem tudsz semmit, de úgy erőlködsz a semmire, hogy majd beszarsz.

nesze itt az adat, amiről halovány segédfogalmad sem volt:

"Az Európai Uniótól Magyarország a befizetéseinél 4,37 milliárd euróval több átutalást kapott tavaly. Jóval többet, mint eddig bármikor"

www.hir24.hu/kulfold/2012/01/23/dolt-a-le-az-eu-tol-tavaly/

ennyi. vita vége.
és most, ha van benned egy csöpp gerinc, szépen elnézést kérsz a blog közönségétől, amiért iszonyat baromságokkal szennyezted a normális beszélgetést.

Blogger Géza 2012.03.17. 14:04:26

@sárkányfő: Szóval beveted a várt inkorrekt fegyvert, hogy kiragadsz önkényesen egy évet egy idősorból, mert az áll legközelebb a véleményedhez. :) És képes vagy ilyen seggfej módon viselkedni, pedig előre szóltam, hogy ugye ne... de mégis!

Ugye elnézést kérsz emiatt?

Blogger Géza 2012.03.17. 14:06:45

@Kompli: Szóval hol van a bizonyítás, amit ígértél?

miro1 2012.03.17. 14:24:18

@Hunor Levente: Szép zagyva és hazug szöveg! Gratulálok igazi bértollnok lettél!

miro1 2012.03.17. 14:25:24

@sárkányfő: Vissza is kaphatunk, hiszen nagyon sok éven át nettó befizetők voltunk...

miro1 2012.03.17. 14:30:39

@CREATOR: kedves Kreátor Angliában már embereket bocsátottak el a kereszt nyakban viselése miatt, pedig csak egy hete tiltotték be, persze ötágú vörös csillagot lehet viselni ennyi, és a kereszténység nélkül te se lennél itt... (ők mentetették át a klasszikus kultúrát a Római Birodalom bukása után)

JosephSmith 2012.03.17. 14:32:56

@endike: endike, te kis buzi, már megint nyomod a faszságaidat, rosszabb vagy, mint a wmiki, de még annak is több esze van mint neked... A személyeden keresztül lejáratni a jobboldalt, te ehhez értesz. Úgyhogy inkább fogd be a pofád.

miro1 2012.03.17. 14:38:46

@Putyilov gyári melós: Barosso a maoista ifjúsági mozgalmat vezetett anno.. Cohn- Bendit anarchista- maoista volt 1968-ban, A kedves asszony aki Navracsicsot kiakarta oktatni, pedig jósokhoz jár, akkor mi is van. Kár hátra mutogatni, hanem előre kell menni, és ez van, de még mindig nem értem mi a bajod az alkotmánnyal, semmi nincs benne ami problémás lenne, és ideje volt már...

miro1 2012.03.17. 14:40:05

@Putyilov gyári melós: Ezt te se gondolod komolyan mert ha igen akkor kezeltesd magad.

CREATOR 2012.03.17. 14:46:30

@miro1: Te barom azért rugták ki mert egészségügyben dolgozott és ott ALAPBÓL TILTVA VAN MINDEN ILYEN LÓGÓ FASZSÁG BASZDMEG.

TUDOD MI AZ A FERTŐZÉSVESZÉLY?

Te istenverte balfasz, a munkáltató mondja meg mit lehet viselni és mit nem, az a büdös kurva meg nagyon jól tudta, hogy miért baszták ki csak éppen erre fogta rá. Az hogy te és a többi keresztény segg hülye buta barom az nem az adott ország hibája.

CREATOR 2012.03.17. 14:47:58

@miro1: Meg mi az hogy nem lennék itt? Senki nem kérte a szarházi keresztényeket hogy bármit is tegyenek, pláne úgy hogy kiírtották az akkora fél világot mert más mesében hittek.

Ha ezen múlna akkor köszi de nem akarok létezni.

Halál a kereszténységre a top 100 isten tisztelő valással együtt.

endike · http://barathendre.wordpress.com/ 2012.03.17. 14:48:26

@JosephSmith: te mocskolódó szemét ember, de arctalan szenny ember! fogjad be te a pofádat és ne mocskolódjál

te sötétből lövöldőző silány ember

te seggszenny

sárkányfő 2012.03.17. 14:52:53

@Blogger Géza: ez TAVALYI adat, azaz a legutolsó, legfrissebb adat, de agyhalott barom. ennél nincs frissebb adat.

mint látod, ez az adat egészen más, mint amivel te jöttél elő, és amit nem is tudtál igazolni, lévén köze nem volt a valósághoz.
de nem csalódtam benned, szanaszét égetted magad de még ahhoz is gyáva vagy hogy beismerd.

@miro1: mesélj, pontosan mikor voltunk mi nettó befizetők? :D

JosephSmith 2012.03.17. 15:09:10

@endike:

endike, endike, átlátszóan csinálod... Mostanra már nyilvánvaló, hogy te a balliberálisok fizetett ügynöke vagy. Kapod a 30 ezüstöket, hogy a kisszerű személyiségedből fakadó egyszerűségeddel, és a hozzászólásaiddal lejárasd a jobboldalt. Te kis szélsőliberális piszok.

Blogger Géza 2012.03.17. 15:11:29

@sárkányfő: Mi az, hogy nem tudtam igazolni? Betettem a linket. Nem voltál képes értelmezni, amit mutatott?

A kedvedért összefoglalom akkor: amióta az EU-ba léptünk, kb évente átlagosan másfél Mrd EUR nettó támogatást kaptunk, ami nagyjából a GDP másfél százaléka.

Tehát azért súlyánál kell kezelni a dolgot, nem igaz, hogy amióta az eU-ba léptünk, itt már csak fú is azért nő ki, mert az EU-ból támogatják.

sárkányfő 2012.03.17. 15:20:53

@Blogger Géza: hazudsz, hogy mentsd az irhádat. 7:37-kor ezt írtad:
"a belföldön elköltött jövedelem kb 99%-a a magyar GDP-ből ered, és csak a maradék EUS-s támogatás"

szó sem volt múltról vagy átlagolásról, kijelentő módban, jelen időben írtad, és ez így ebben a formában a veretes baromság, ahogy ezt már tőled megszokhattuk. A támogatás mértéke folyamatosan nő, már a GDP 5%-át közelíti, nem is szólva arról, hogy ez csak a közvetlen támogatás, ahogy írtam már rég csődbe mentünk volna az EU-tagságból fakadó piaci bizalmi tőke nélkül.

Blogger Géza 2012.03.17. 15:42:21

@sárkányfő: Bakter, te ennyire nem ismered a magyar nyelvet? Iratkozzál már be egy tanfolyamra kedvemért... Általánosságban írtam, soha mondtam, hogy egy konkrét évről beszélek. Általános mondatokat pedig jelen időben szoktunk megtenni: pl ha azt mondom, keleten kel a nap, az nem azt jelenti, hogy a múltban nem keleten kelt, vagy hogy épp ebben a pillanatban kel.

sárkányfő 2012.03.17. 15:43:17

Fideszesek, jó hírem van! :)

GYŐZÖTT a szabadságharc! Nem leszünk gyarmat!

"Levették Magyarországot a térképről a külföldi befektetők"

"Immár nemcsak európai viszonylatban számít perifériának Magyarország, hanem Kelet-Európában sem számít igazi célországnak a működőtőke szempontjából."

hvg.hu/gazdasag/20120314_FT_European_Cities_and_Regions_of_the_Fut

Fideszesek, lehet pezsgőt bontani....

sárkányfő 2012.03.17. 15:44:05

@Blogger Géza: istenem, ezt az erőltetett, gyáva félrebeszélést...

karikaV43 2012.03.17. 16:02:41

@Blogger Géza: nagyokos azt írtad,hogy a többi nem választás útján került hatalomba,Hitlert választották még azt sem tudod saját magad mit írsz le ostoba,az egyes alá még túl jó osztályzat.Remélem a gyógyszer még nem veszett el mert habzani fog a szád.

karikaV43 2012.03.17. 16:05:04

@sterimar: nem csak rámutat arra a nem elhanyagolható tényre,hogy az Eu-n kívül sokkal rosszabb lenne a gazdasági hátterünk.

Blogger Géza 2012.03.17. 16:05:53

@karikaV43: Na, vedd elő a Gőgős Gúnár Gedeont, gyakorold az olvasást, majd fuss neki még egyszer annak, amit írtam. Segítek:

"Orbán Viktor meg a többivel ellentétben demokratikus választás útján lett az ország vezetője - kétszer is. Ugye nem kell mondanom, hogy diktátorok nem igazán szokták demokratikus választáson leváltatni magukat..."

karikaV43 2012.03.17. 16:14:37

@_Ne feledd: nos fletó nekem nem szív ügyem,de azért a szitkozodás és a főváros felgyújtása,ártatlan emberek agyon verése autóinak felgyújtása nem egyenlő a 15-ei milla tüntetéssel.
Azt a csürhét nem gumival hanem élessel kellett volna lőni,ha ilyen tüntetés lenne akkor viktátor sem válogatna az eszközökben és nem is bánnám. Pedig őt sem bírom.

karikaV43 2012.03.17. 16:18:33

@miro1: majd az lesz a következő tanévtől,olvad el a NAT-ot és látni fogod.

karikaV43 2012.03.17. 16:24:01

@sterimar: ja és békésen tüntetgettek a népek,nem felgyújtották fél pestet.

karikaV43 2012.03.17. 16:40:22

@Blogger Géza: okostojás elfeledkeztél a közgépről aki az elöző éra alatt is jó sok kivitelezést csinált,ma meg szinte mindent egyedül nyernek.

karikaV43 2012.03.17. 16:44:21

@miro1: nettó befizető az Németország mi sosem voltunk azok,ide pumpálják a pénzt,ne narancs szemüvegen nézz mindent.

karikaV43 2012.03.17. 16:50:21

@Blogger Géza: ostobenko a Hitler rendes szavazáson lett németbe első ember mint orbánc,te agyhalott vagy azt sem tudod mit írsz. Tényleg szánalmas fidesznyik.

CREATOR 2012.03.17. 16:56:16

@Blogger Géza: Hitler totál demokratikusan került vezető posztba a náci párttal te barom...

Blogger Géza 2012.03.17. 17:05:03

@karikaV43: Na fussál neki még egyszer az egész bekezdésnek, ha sikerült lenyugodnod...

Blogger Géza 2012.03.17. 17:06:35

@karikaV43: Nem felejtkeztem el, azt írtam "döntő többségében", és ez igaz is, akkoriban a KÖZGÉP elég kispályás volt egy STRABAG-hoz képest...

karikaV43 2012.03.17. 17:16:27

@Blogger Géza: tényleg kispályás volt a közgép hiszen a Margit híd csak 32milliárdba került. Csupa ilyen kispályás cég viszi a közbeszerzések nagyrészét.

karikaV43 2012.03.17. 17:17:22

@Blogger Géza: mondom saját írásod cáfolod és még csak nem is érted? Tényleg ennyire rossz a szövegértésed?

Blogger Géza 2012.03.17. 17:21:25

@karikaV43: Mondjuk egy 50-60 milliárdos új hídhoz képest valóban. Amúgy konzorciumban végezte, nem egyedül kapta a pénzt.

Blogger Géza 2012.03.17. 17:23:44

@karikaV43: Kicsi huszár, te miről beszélsz? Mit cáfoltam én meg? Én reagáltam egy listára, amin ott volt Sztálin, Hitler meg amúgy nem. Mi a fenének szólsz bele, ha azt sem tudod, miről van szó?

Putyilov gyári melós 2012.03.17. 17:32:28

@sterimar:
Nem állítota senki!

Orbánnak és kommunista pártjának a 89 előtti Alkotmány is tökéletesen megfelelt.

"A FIDESZ - szemben az MTI-közlemény állításával - nem törvényellenes, létrehozása és működése minden tekintetben a Magyar Népköztársaság jogrendjének alapján áll. A szervezet állított törvényellenességét a közlemény nem magyarázza. A másik probléma, hogy az "egyetemi hallgatók és fiatal értelmiségiek" említett csoportja nem csupán egy "szervezet létrehozását kezdeményezte", hanem március 30-án az Alkotmány alapján létre is hozta a Fiatal Demokraták Szövetségét mint országos ifjúsági tömegszervezetet.

A FIDESZ alkotmányos és törvényes státusa azonos más hasonló, korábban létrejött politikai-társadalmi tömegszervezetekével. A tény, hogy az ilyen jellegű szervezetek megalakítására csak nagyon általános szabályozás vonatkozik, nem jelenti azt, hogy a szabályozás általánossága miatt ilyen szervezeteket ne lehetne létrehozni. Már csak azért sem, hiszen számos ilyen általános törvényi alapon létrehozott szervezet működik (pl.: KISZ, MSZMP). Az alapítás jogosultságának oldaláról tehát a FIDESZ alkotmányos és törvényes alapokon áll."

SZÁJER JÓZSEF

JOGÁLLAM,
SZABADSÁG,
RENDSZERVÁLTOZTATÁS

BESZÉDEK, ÍRÁSOK, DOKUMENTUMOK
1987-1997

mek.oszk.hu/01900/01987/01987.htm#3

Putyilov gyári melós 2012.03.17. 17:36:26

@miro1:
Orbán Viktor kommunista, KISZ titkár és az MSZMP ifjúsági harci szervezetének területi Ifjúgárda Parancsnoka volt.

Navracsics Tibor 1996ig volt anarchista. 1993ban a Boross kormány kényszerítette Magyarország elhagyására.

Putyilov gyári melós 2012.03.17. 17:39:48

@miro1:
Szerintem neked kéne elfáradni orvoshoz legalább olvasószemüvegért :O)))

"A rendszerváltásig
Politikai pályafutását gimnáziumi alapszervezeti KISZ-titkárként kezdte. Politikai hozzáállása saját elmondása alapján a honvédségben eltöltött idő alatt változott meg gyökeresen, ahonnan teljesen más emberként távozott. Korábban a szocialista rendszer naiv és elkötelezett híve volt."
hu.wikipedia.org/wiki/Orb%C3%A1n_Viktor

pocaklakó minimanó 2012.03.17. 22:12:11

@Hunor Levente:

"Például az a probléma vele, hogy ez az ellentmondást nem tűrő diktátor vallást erőszakol a népre."

Nomármost ez a VÉLEMÉNYED. De ez mennyiben TÉNY?

pocaklakó minimanó 2012.03.17. 22:13:49

@CREATOR:

"Ha odajönne hozzám egy csuhás hogy legyek keresztény mert az EU-ban ez a király azonnal félholtra verném."

Nem vagy te élőben olyan tapló, mint így virtuálisan.

Meg bátor sem vagy annyira.

Meg amúgy is: Az álmodozó felvetésednek semmi köze sincs ahhoz, amiről ITT szó van.

Ez csak a te belemagyarázásod.

CREATOR 2012.03.18. 13:41:41

@pocaklakó minimanó: valóban? :) Élőben szókimondóbb vagyok mint virtuálisan mert ott szemtől szembe vagyunk és nem két nick beszélget.

Hidd el bátor vagyok, mivel meg tudom védeni magam kb akármilyen "húdekigyúrt" ember ellen mivel 7 éve Krav Maga-zom. Nem vagyok nagy darab de nem is kell mivel önvédelmi sport.

Semmit nem magyarázok bele. Van véleményem a világról és az ingyen élő szarháziakról.

pocaklakó minimanó 2012.03.18. 13:52:48

@CREATOR:

A modorosblogon szokták felhozni ezt a típusú érvelést - és olyankor mindenki jót röhög az érvelőkön.

Én meg 6 méteres vagyok, 800 kiló és 1000 évvel ezelőtt én fejlesztettem ki a Délnyugati Vándorsáska kung-fu stílust. :)

pocaklakó minimanó 2012.03.18. 13:53:33

@CREATOR:

"Van véleményem a világról és az ingyen élő szarháziakról."

Véleménye mindenkinek lehet. Az olyan, mint a s*gglyuk.

Németh András 2012.03.18. 19:59:46

@Dr. Mesterlövész: Hogy miért? Azon a fotón max 3 ember tehet róla hogy rajta van (sőt igazából csak kettő), ezek közül te az egyiket alapból felmented, de azoknak a szereplőknek akik nem tehetnek róla nem adsz ilyen felmentést (oda szeretnéd állítani a mesterlövészi távcsöved elé). Miért? Az hogy valaki hívő és politizál is még önmagában nem baj. A baj az hogyha sötét mint az éjszaka és nem tudja kellően szétválasztani a dolgokat. De ez általános érvényű mindenkire aki politizál.

CREATOR 2012.03.18. 20:56:49

@pocaklakó minimanó: Pont ezért nem írtam hogy milyen magas vagyok és hány kiló.

Csak azt írtam mit űzik jó ideje te barom.. De legközelebb a kedvedért letagadom!

pocaklakó minimanó 2012.03.18. 22:40:31

@CREATOR:

Nem kell letagadnod. Azt írsz, amit akarsz, én meg azt hiszek el belőle, amit akarok.

A példa csak arra volt jó, hogy rámutassak, a modorosblogon az efféle "én ez meg az és így meg úgy, ezért bizti nem félek" jellegű érvelések (ld. sokcsillió éves kravmagázás) jogosan közröhej tárgyai.
süti beállítások módosítása